En hest med en regnbuefarget manke

En podkast om sjeldne diagnoser

Sjeldenpodden

Sjeldenpodden gir deg kunnskap om hvordan man oppdager, behandler og lever med sjeldne diagnoser gjennom personlige historier og dagsaktuell forskning. Sebraen, med sine makeløse striper, blir internasjonalt brukt som symbol på sjeldne diagnoser og for å markere den årlige sjeldendagen i februar.

Lytt til Sjeldenpodden her

Tema: Å stille en sjelden diagnose

  Tema: Å leve som ung med en sjelden diagnose

   Tema: Spesialepisoder

    Lytt til Sjeldenpodden på  for eksempel Spotify eller Apple podcasts. ​Eller les tekstversjon av episodene her, på Sjeldenpoddens egen nettside. Og følg oss gjerne på Facebook!

    Sjeldenpodden er en podkast fra Avdeling for sjeldne diagnoser ved Oslo universitetssykehus

    Redaksjonen: 

    Redaksjonen består av Lydia Elise Nyland Andersen, Silje Systad og Marit Skram. Ansvarlig redaktør er Nina Benan, avdelingsleder for Avdeling for sjeldne diagnoser.

    E-post:

    Send oss gjerne en mail, uten sensitivt innhold. Vi svarer ikke på spørsmål av medisinsk karakter på mail, men tar gjerne imot tips og ønsker til tema, og talspersoner. Skriv til Sjeldenpodden@ous-hf.no.

     

    www.oslouniversitetssykehus.no/sjeldenpodden

    Blogginnlegg på Ekspertsykeuset, august 2023:​

    Sjeldenpodden – hør historier om sjeldne diagnoser
    Visste du at Nyfødtscreeningen er verdens mest suksessfulle program for forebygging? At amoniakkriser kan gi kognitive tillegsutfordringer? Eller lurer du på hvordan det kan være å leve som ung med narkolepsi? Dette er noe av det du får svar på i Sjeldenpodden.​ Les mer om Sjeldenpodden på Ekspertsykehusets blogginnlegg.
    ​   

    Sist oppdatert 19.02.2024