En mann og en kvinne i medisinske scrubs

Arbeidsplassen vår

Som ansatt ved Oslo universitetssykehus blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass

Her finner du noen av Norges ledende eksperter innenfor sine felt og personer med lang erfaring innenfor de forskjellige fagmiljøene. Samtidig har vi til enhver tid flere hundre ansatte under opplæring eller videreutdanning. Fordi vi er et universitetssykehus har forskning, innovasjon og utdanning en særlig viktig plass hos oss.

Hos oss er du sikret store faglige utfordringer med spennende teknologi. Hvert år rekrutterer vi over 5000 nye medarbeidere. Vi har stillinger innenfor de fleste medisinske fagfelt. Vil du bruke din kompetanse til å redde liv og helse ved Oslo universitetssykehus? Da bør du ta en kikk på våre ledige stillinger.

#vierous

 • Bilde av Yannick på arbeidsplassen hans
  Ortoptist: Yannick Junghans

  Allerede som 2-åring begynte Yannick med briller,og fikk tett oppfølging gjennom hele barndommen. I dag, som nyutdannet ortoptist, er det han som hjelper andre barn og voksne med synsutfordringer.

 • Portrettbilde av Pål Rønning
  Nevrokirurg: Pål Rønning

  Det jeg syns er mest spennende med nevrokirurgifaget, er den umiddelbare feedbacken, og at avstanden fra store misærer, til at ting går veldig bra, er så veldig liten.

 • Bilde av Habtom Asghedom som er teamansvarlig på renhold
  Teamansvarlig renhold: Habtom Asghedom

  Det er mye som har endret seg de 35 årene jeg har jobbet her. Nå har vi heldigvis fått både maskiner og roboter som hjelper oss i hverdagen. Det gjør at vi kan jobbet mere effektivt, samt at det fysiske blir mindre belastende.

Sist oppdatert 01.12.2022