Kompetansetjeneste for sarkom

Norsk sarkomgruppemøte 2024

Velkommen til det andre årlige møtet i Norsk sarkomgruppe!

I forbindelse med Onkologisk forum har det i en årrekke blitt arrangert faggruppemøter for sarkom. I Trondheim i mars i fjor ble det for første gang avholdt et eget møte der hele det norske sarkommiljøet ble samlet. Møtet var meget vellykket og suksessen vil forhåpentligvis gjentas i Tromsø i april.

Møtet vil fokusere på multidisiplinært og tverrfaglig samarbeid og hvordan vi kan forbedre utredning og behandling av sarkompasienter over hele landet. Det vil også være en egen sesjon om livet etter behandling. Foreløpig program finnes her.

Møtet vil finne sted på Clarion Hotel The Edge i Tromsø fra 4.-5. april 2024. Hele konferansen inkludert måltider og overnatting fra 4. til 5. april vil være gratis ved hjelp av økonomisk støtte fra Nasjonal kompetansetjeneste for sarkom og Norsk sarkomgruppe. Alle deltagere må sørge for reisen til og fra Tromsø på egen hånd. Dersom du ønsker å overnatte fra 3.-4. april vil det ikke dekkes, men vi har reservert noen ekstra rom på hotellet. Ta i så fall kontakt med Rakshana Svae (e-post raksva@ous-hf.no). 

For deltagere som ikke har vært i Tromsø tidligere og planlegger noen dager ekstra foreslår vi flere interessante lokaliteter/opplevelser, blant annet Ishavkatedralen, Fjellheisen, Tromsø museum, Polarmuseet, Polaria, hundekjøring, Pust – badstue og bading i ishavet og omvisning på Mack Ølbryggeri. For den fiskeinteresserte arrangeres også fisketurer i nærområdet. Sjekk ut https://www.visittromso.no/no Det er noen som allerede har meldt sin interesse for randoneetur, og vi satser på å få det til hvis været og føret tillater det. Si fra til Kim.Reier.Nielsen.Martinsen@unn.no eller til astrid.buvik@unn.no hvis du er interessert  

Påmeldingen er lukket.

Vi gleder oss til å se dere i Tromsø i april!

 

På vegne av organisasjonskomiteen og styret i Norsk sarkomgruppe

Astrid Buvik Kjetil Boye
Universitetssykehuset Nord-Norge Oslo universitetssykehus

 

 

Sist oppdatert 11.02.2024