Nyhetsbrev arkiv

Våre tidligere utsendte nyhetsbrev

Nyhetsbrev desember 2022

RKT ønsker dere alle en riktig god jul Det nærmer seg slutten av 2022. RKT har lagt bak seg et aktivt år med mange henvendelser/konsultasjoner, ulike bidrag både som arrangør eller medarrangør av fagkonferanser og nettverkssamlinger, spennende fagutviklingsprosjekter og publikasjoner.
Trykk her for å lese nyhetsbrevet
.

Nyhetsbrev desember 2021

RKT ønsker dere alle en riktig god jul 2021 har vært et år der pandemien fortsatt har satt sitt preg på hverdagen til alle. Vår arbeidsdag har i stor grad bestått av alternative og kreative løsninger for å kunne drive vårt arbeid i samarbeid med tjenestene i regionen også dette året.
Trykk her for å lese nyhetsbrevet
.

Nyhetsbrev mai - 2021

Våren er her!! Etter mer enn et år med pandemi og strenge restriksjoner begynner vi å se lyset i tunellen. For de fleste har covid 19 ført til store endringer bade privat og jobb-messsig. Det er foreløpig vanskelig å konkludere med hvordan situasjonen har påvirket tjenestene til våre målgrupper. Vi forventer at evalueringen etter pandemien vil gi noen svar på dette. Uansett håper vi at alle kan glede seg over varme, lange lyse dager og stadig nye vårtegn som dukker opp.
Trykk her for å lese nyhetsbrevt
Test
Sist oppdatert 02.01.2023