Kurs og konferanser

Kurs og konferanser arrangert av NevSom og samarbeidspartnere

En gruppe mennesker som sitter ved et bord
NevSom arrangerer kurs og konferanser for pasienter, familier og helsefaglig personell. Illustrasjonsfoto: Shutterstock.

Kurs for barn og unge med 22q11 på​ Frambu i høst​

NevSom inviterer til et informasjons- og opplæringsopphold for barn og unge i skolealder med 22q11.2 delesjonssyndrom (også kjent som DiGeorge-/Velocardiofacialt syndrom) og 22q11.2 duplikasjonssyndrom samt deres foresatte og søsken på Frambu 13. – 17. november 2023. Det legges spesielt vekt på tilleggsvansker som uoppmerksomhet, impulsivitet, uro og utfordringer i sosiale relasjoner. Søknadsfrist er 30. juni 2023. Les mer om kurset her.     ​            

Kurs om søvnforstyrrelser og søvnsykdommer hos barn og unge

3 dagers kurs og en workshop gir innføring i basal søvnfysiologi, en oversikt over symptomer, utredning og behandling av søvnsykdommer hos barn og ungdom, inklusive i spesielle kliniske populasjoner.

Kurset er godkjent av Norsk legeforening og Norsk psykologforening.

Kurset holdes 4. - 7. mars 2024 i Trondheim, og arrangeres av Norsk Forening for Søvnmedisin,  Nasjonalt senter for søvnmedisin og NevSom. 

Se programmet hos Deltaker.no

Påmelding og mer informasjon hos Deltaker.no

Nasjonal autismekonferanse – Den 8. Tønsbergkonferansen på Oseberg Quality Hotell, Tønsberg 5.- 7.juni 2024

Vi har igjen gleden av å invitere til Nasjonal Autismekonferanse. Målsettingen har vært å etablere et fast møtested for fagpersoner, forskere og andre interesserte som kan inspirere til fagutvikling, forskning og god klinisk praksis til beste for mennesker med diagnoser innen autismespekteret. Vi vil dekke problemstillinger fra hele livsløpet og bredden av tema knyttet til diagnoser innen autismespekteret. ​Les mer om konferansen her.

 

Meld deg på NevSoms nyhetsbrev her, og få informasjon om NevSoms kurs og konferanser.

Til NevSoms forside

Arrangementer for fagpersoner

 • Søvnforstyrrelser og søvnsykdommer hos barn og unge
  3 dagers kurs som gir innføring i basal søvnfysiologi, oversikt over symptomer, utredning og behandling av de vanligste søvnsykdommer hos barn og ungdom, inklusive i spesielle kliniske populasjoner.
  Søvnforstyrrelser og søvnsykdommer hos barn og unge
  4.
  mars
  2024
  4 dager
Sist oppdatert 21.06.2023