Ny podkast om å være gravid og føde

Kvinnehelsepodden er en forskningsbasert podkast fra Nasjonalt senter for kvinnehelseforskning. I første sesong snakker fødselslege Liv Ellingsen med noen av landets fremste eksperter om spennende og viktige temaer rundt det å være gravid og å føde. I tillegg deler kvinner sine viktige historier og opplevelser.

Overlege Liv Ellingsen
Fødselslege Liv Ellingsen er programleder for Kvinnehelsepodden

​​Temaene du kan lytte til er blant annet psykisk helse i svangerskapet, svangerskapsforgiftning, igangsetting av fødselen, assistert befruktning, keisersnitt, å føde for tidlig, trening i svangerskapet og etter fødselen, bekkenleddsmerter, og hvordan du kan kjenne etter liv i magen – og hva du skal gjøre om du kjenner mindre liv.

cover KvinnehelsepoddenCover Kvinnehelsepodden
​​

Du kan høre Kvinnehelsepodden gratis, der du lytter på podkast. Du finner den blant annet på Apple podkast, Google podkast, eller her på Spotify: Kvinnehelsepodden | Podkast på Spotify.

I løpet av høsten og vinteren kommer det flere episoder, og da snakker vi om flere viktige kvinnehelsetemaer, som vulvasykdommer, benskjørhet, kvinnehjerter med mer, i tillegg til graviditet og fødsel.

​Send oss en mail til kvinnehelsepodden@ous-hf.no.


Følg oss på Instagram: @KvinnehelsepoddenSist oppdatert 29.09.2022