Velg blant tekster, filmsnutter og webinarer, ut fra ditt behov

NKUP gir deg tretrinns kunnskapsrakett

Publisert 01.07.2021
Sist oppdatert 07.09.2023
Legoklosser i tre nivåer

​Ønsker du litt påfyll? Eller trenger du mer innsikt eller fordypning i et tema?

NKUP har nå utarbeidet tre forskjellige nivåer hvor du kan hente kunnskap om det du trenger, i den mengden du har behov for.

Litt informasjon får du i en serie videosnutter vi har kalt "Kort om". Disse finner du øverst på vår nettside under overskriftene Diagnoser og Behandling. Filmene er på ca. ti minutter og gir deg et raskt overblikk over det viktigste eller mest fremtredende ved en diagnose eller behandlingsform. Det er NKUPs fag- og forskningsleder Trine Lise Bakken som foreleser. Du kan komme rett inn på sidene med filmsnutter ved å klikke her for Diagnoser og her for Behandlingsmetoder.

Dersom du trenger mer innsikt i de forskjellige temaene finner du utfyllende tekster om både forskjellige diagnoser og behandlingsformer i de samme menyene øverst på nettsiden. Dette er tekster som går mer i dybden - alle kvalitetssikret av flere av landets fremste eksperter på utviklingshemming og psykisk helse. (For å komme til NKUPs forside klikk på lenken nederst i artikkelen.)

I NKUPs tirsdagswebinarer får du fordypning i diagnoser, behandlingsmetoder og andre relevante temaer. Ved å melde deg på disse får du ukentlig en påminnelse om hvilket webinar som går den førstkommende tirsdagen samt en lenke til forelesningen. Klikk her for å melde deg på.

- Vi håper at denne tredelingen kan gjøre det enda enklere for våre brukere og tilhengere å finne den informasjonen de er på jakt etter. Og er det noe som er uklart, så ta kontakt med oss, sier kommunikasjonsrådgiver i kompetansetjenesten, Hanne Kari Fossum.

Tilbake til NKUPs forside