Meg også – app

Har noen du kjenner blitt alvorlig syke?

​Appen «Meg også» er for deg som opplever sykdom i familie eller vennekrets. Appen er gratis og kan lastes ned på alle nettbrett. Den kan også lastes ned på mobiltelefon, men fordi den i utgangspunktet er laget for en større skjerm, fungerer appen best på nettbrett. Søk på "Meg også" i AppStore eller Play-butikken og last den ned gratis.

Tusenvis av barn og ungdom har gått gjennom det samme som deg, og mange synes det er vanskelig. Derfor har vi i sykehuset laget en app som vi håper kan være til hjelp for deg i en vanskelig situasjon. Appen er utviklet i samarbeid med barn og ungdom som selv har vært pårørende.

Dagbokfunksjonen i appen lar deg skrive eller tegne ned tanker og opplevelser. Du kan også lime inn bilder og lage din egen scrapbook over hvordan du har det fra dag til dag. Eller du kan lese om opplevelsene og tankene sendt inn av andre unge som har vært i liknende situasjon. Appen inneholder også idébank, humørgenerator og skjønnliterære noveller.

Etter hvert som du legger inn innhold over tid, vil du kunne scrolle gjennom tidligere innlegg i tidslinjen – litt som en tradisjonell dagbok. Kanskje er det noe du også vil ha glede av å se gjennom når du blir eldre! Alt du legger inn i appen kan du beskytte med en pinkode hvis du vil, men det du skriver vil kun bli lagret på telefonen eller nettbrettet.

Illustrasjonsbilde av pad Meg også

Kontakt oss

For spørsmål eller innspill, kontakt: megogsa@ous-hf.no

Sist oppdatert 09.02.2021