Bli vår nye kollega! Vi søker opplæringsansvarlig

Har du erfaring med implementering og kompetanseutvikling? Vi søker nå en faglig dyktig og ambisiøs spesialrådgiver til å lede an i arbeidet med å bygge en struktur for varig kunnskapsdeling og systematisk kompetanseutvikling innenfor TSB.

Publisert 06.11.2023
Noen få kvinner på et kontor

Vi søker nå en faglig dyktig og ambisiøs spesialrådgiver for å lede an i arbeidet med å bygge en struktur for varig kunnskapsdeling og systematisk kompetanseutvikling innenfor fagområdet tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB). I dette ligger også oppgaver knyttet til å drive nettverksarbeid og ha oversikt over tjenestetilbudet innen TSB nasjonalt. Hos oss vil du møte en kompetent og ambisiøs gjeng med stort engasjement for fagfeltet som sammen vil bygge opp kompetanse til det beste for rusbehandling i spesialisthelsetjenesten over hele landet.

Arbeidsoppgaver

 • Fagansvar for strategisk og praktisk kompetanseutvikling og læring
 • Prosjektledelse for utvalgte satsingsområder og fagtema
 • Utvikling av læringsaktiviteter og -materiell i tett samarbeid med fageksperter fra ulike fagområder
 • Drift og videreutvikling av eksisterende opplæringsressurser
 • Pedagogisk rådgivning og veiledning

Kvalifikasjoner

Vi tror at du:

 • Har utdanning på minimum bachelornivå innen pedagogikk, eller annen relevant høyskoleutdanning
 • Har strategisk og praktisk kompetanse og engasjement for digitalisering, implementering og kompetanseutvikling
 • Har dokumentert erfaring med gjennomføring av opplærings- og undervisningsaktiviteter og utvikling av opplæringsmateriell
 • Har bred erfaring med digitale læringsverktøy som LMS, ulike forfatterverktøy for e-læringsproduksjon e.l.

Personlige egenskaper

Hos oss er det viktig at du:

 • Vil trives i et ambisiøst miljø der dyktige fagfolk samhandler og spiller hverandre gode
 • Er trygg på deg selv og egen kompetanse, og har gode samarbeidsevner

Vi tilbyr

 • Et engasjert fagmiljø med ambisjoner om å bidra til å heve kvalitet på behandling innen tverrfaglig spesialisert rusbehandling
 • Mulighet for å definere og forme måten vi driver strategisk og praktisk kompetanseutvikling for fremtidens rusbehandling
 • Et bredt kontaktnett innfor helse-Norge
 • Romslige og hyggelige kontorlokaler på historiske Gaustad sykehus i Oslo
 • Sykkelparkering under tak

Om arbeidsgiveren

Nasjonal kompetansetjeneste TSB

Nasjonal kompetansetjeneste TSB (NK-TSB) har et nasjonalt oppdrag om kompetanseheving og fagutvikling som skal bidra til gode spesialisthelsetjenester for personer med rus- og avhengighetslidelser i hele landet. NK-TSB er organisert som en seksjon i en av landets største avdelinger for rus- og avhengighetsbehandling ved Oslo universitetssykehus.

NK-TSB i omstilling

NK-TSB er i en omstillingsprosess og i løpet av 2024 skal vi bli en del av et nasjonalt senter organisert i Klinikk psykisk helse- og avhengighet i Oslo universitetssykehus, men fortsatt med et nasjonalt oppdrag om kompetanseheving knyttet til rus- og avhengighetsbehandling i spesialisthelsetjenesten.

Oslo universitetssykehus

Oslo universitetssykehus, med våre 25 000 medarbeidere skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling!

Om stillingen

Stilling
Spesialrådgiver, opplæringsansvarlig

Arbeidsgiver
Oslo universitetssykehus HF

Stillingstittel
Spesialrådgiver

Frist
04.01.2024

Ansettelsesform
Fast

Sted
Gaustad sykehus, bygg 6
Sognsvannsveien 21, 0372 Oslo

Sektor
Offentlig

Kontaktpersoner
Hilde Harwiss
Spesialrådgiver
91 10 66 58
 
Guri Spilhaug
Seksjonsleder
48 08 26 65

Søk her
Send inn din søknad i Webcruiter