Ansatte

RHABU har fire ansatte, en leder og tre rådgivere.

Leder Bjørg Halvorsen

​Bjørg Halvorsen, leder

Telefon: 95 25 38 47

E-post: sbhorg@ous-hf.no

Bjørg er fysioterapeut og har bakgrunn fra kommunalt arbeid og barnehabilitering i spesialisthelsetjenesten. Før hun begynte i RHABU jobbet Bjørg i Helsedirektoratet med blant annet utviklingsprosjekter innen barnehabilitering og Strategiplan for habilitering av barn og unge.

Rådgiver Anett Olsen
 

Anett Olsen, rådgiver

​Telefon: 45 02 13 59

E-post: uxetol@ous-hf.no

Anett er klinisk vernepleier og har bakgrunn fra både barnehabilitering og voksenhabilitering i spesialisthelsetjenesten. I tillegg til å ha arbeidet klinisk i mange år, har hun deltatt i flere utviklingsprosjekter som tar for seg samhandling mellom kommunene og spesialisthelsetjenesten.

Rådgiver Cathrine Utne Sandberg
 

Cathrine Utne Sandberg, rådgiver

Telefon: 92 08 22 69

E-post: csandber@ous-hf.no

Cathrine er utdannet ergoterapeut og har masterutdanning i habilitering og rehabilitering. Hun har i mange år arbeidet i en habiliteringstjeneste for barn og unge, hvor hun i tillegg til å yte tjenester til barn og unge og deres familier, også har deltatt i flere prosjekter og forskjellige typer utviklingsarbeid.

 

Mari Østgaard

 

 

Mari Østgaard, rådgiver

​Telefon: 99 64 75 05

Epost: uxwosm@ous-hf.no

Mari er utdannet vernepleier og har master i atferdsvitenskap. Hun har lang klinisk erfaring fra barnehabiliteringen i spesialisthelsetjenesten hvor hun har jobbet med utredning og oppfølging av barn og unge, i tillegg til å drive fagutvikling, kurs og nettverk.​​

Sist oppdatert 11.05.2023